LaStone therapie

Gecreërd door Mary Nelson uit Tucson, Arizona (VS) in 1993, LaStone Therapy™ is de Originele Hot & Cold Stone Massage

lastone

Het is een techniek met vele facetten die menig voordeel oplevert. De therapeutische potentie van deze vorm van behandelen is buitengewoon. De fysiologische effecten van het afwisselend gebruiken van warmte en koude op het lichaam is sinds eeuwen vanuit wetenschappelijk en medisch oogpunt bekend en erkend.

LaStone Therapy™ maakt gebruik van tradioneel lichaamswerk met een moderne invalshoek. Basalt en marmer wordt tijdens de behandeling gebruikt en de diversiteit aan temperaturen is een enorme stimulans voor het lichaam; deze ‘vasculaire gymnastiek’ ondersteunt het zelfhelende vermogen. LaStone Therapy™ ondersteunt dit principe met ongekende elegantie.

LaStone Therapy™ zorgt voor afwisselend enerverende en ontspannende effecten op het lichaam. Veel cliënten voelen zich ‘opgeladen’ na een behandeling, een diepe ontspanning en een vaak niet eerder ervaren rust. ‘Dit was anderhalf uur vakantie’ is een vaak gehoorde reactie.
LaStone Therapy™ gaat verder dan de puur fysieke ervaring van massage en raakt diepere dimensies van ontspanning, gezondheid en welzijn, resulterend in een positieve benadering van de ‘body, mind, spirit’ filosofie.

LaStone Therapie is een combinatie van massage en energiewerk. Er wordt op het fysieke niveau gewerkt met een afwisselende massage van warme en gekoelde stenen. Dit is voor het lichaam veel gezonder dan de zo populaire “hotstone” massage. Het lichaam streeft er van nature naar om zijn temperatuur rond de 36,8°C te houden. Oververhitting en onderkoeling zijn voor het lichaam levensbedreigende signalen. Met LaStone Therapie respecteer je deze behoeften, door het na het opwarmen met je hotstones ook opnieuw af te koelen met je gekoelde stenen (coldstones). Deze combinatie maakt dat de behandeling ook zéér individueel aanpasbaar is. Je kan spelen met behandelingstijd, met temperatuur en met de combinaties warm – koud. LaStone Therapie is niet te vergelijken met een “gewone” ontspanningsmassage, het gaat veel dieper.

LaStone is een ERVARING die je niet direct vergeet !

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
BE0878 803 469

Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents