Relaxatie

MASSAGES EN BEHANDELINGEN 

Massages zijn ideaal om blokkades en spanningen los te maken en om je weer fit en in harmonie met jezelf te voelen. Je kan er allerhande klachten mee verlichten of wegwerken. Tevens wordt er gewerkt op meridianen en drukpunten. Er kan gebruik gemaakt worden van kwaliteitsolie al dan niet verrijkt met aangepaste etherische oliën , waardoor de intensiteit nog versterkt wordt.

Korte behandelingen ( half uur)

  • Japanse gezichtsmassage : met een weinig olie wordt het gezicht volledig gemasseerd op een zachte en rustige manier. Japanse gezichtsmassage kenmerkt zich door de vele “kleine en fijne” massagegreepjes. Bovendien heeft het een verjongend effect.
  • Voetmassage : we starten met een voetbadje met etherische olie naar keuze , gevolgd door een ontspannende massage van beide voeten en onderbenen.
  • Stoelmassage : Dit is een behandeling die wordt uitgevoerd op een daartoe speciaal ontworpen stoel. Het is een korte maar krachtige behandeling van de rug , de nek, de armen en handen en het hoofd. De spanningen worden losgemaakt en voorkomen klachten in het behandelde gebied. Het verbetert de concentratie en laat vermoeidheid verdwijnen doordat de bloeddoorstroming verbetert. (Deze behandeling wordt op de kledij gegeven (vb T-shirt)
  • Antistress-massage : net als bij stoelmassage wordt hier hoofd, nek, armen en rug gemasseerd maar dan met een warme olie. Ideaal om de meest stress gevoelige plaatsen even te laten ontspannen.
  • Oorkaarsen : Dit omvat een zachte massage van het hoofd en de oren, waarna afwisselend in het linker – en het rechteroor een oorkaars wordt ingebracht. Deze behandeling is ideaal bij alle klachten thv het hoofd , neus, keel en oren zoals hoofdpijn, migraine, sinusitis,…. (Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden bij acute ontstekingen of bij personen (kinderen) met buisjes in de oren.

Behandelingen van een uur of anderhalf uur

  • Healingsessie (Hier wordt vooral op het energetisch lichaam (de aura) gewerkt met behulp van stenen en klankschalen. Liggend op de tafel worden de chakra’s verbonden via een lichte aanraking met de handen. Hier en daar worden ook stenen/kristallen op het lichaam gelegd. Nadien wordt er met klankschalen in de aura gewerkt. Dit alles heeft een diep ontspannend effect , ook op het fysieke lichaam. Bovendien helpt het om fysieke klachten te voorkomen.)

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
BE0878 803 469

Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents