SoulCollage®

“De deur naar wijsheid ligt voor iedereen ergens anders”

Misschien is SoulCollage®jouw deur ?

SoulCollage® is een creatieve en intuïtieve methode om alle aspecten van jezelf beter te leren kennen.Het helpt je om op een speelse wijze bij je eigen innerlijke wijsheid te komen. Eerst ga je op je gevoel prenten uitzoeken die je dan nadien op een kaart gaat samenbrengen. Door de kaarten (de collage) daarna ook te “lezen” krijgen ze betekenis. Iedereen kan het, je hoeft echt geen kunstenaar te zijn en de kaarten hoeven ook niet “mooi” zijn (hoewel ze dat stuk voor stuk toch zijn).

Door te kijken naar alle aspecten van jezelf en wat/wie een rol speelt , krijg je meer inzicht. Inzicht creëert balans en balans in jezelf zorgt voor meer harmonie in je leefomgeving. Waarom zou je het dan niet doen ?!

SoulCollage® kent weinig regels . Uitgangspunt is “Vertrouw het proces” en “Vertrouw op de innerlijke wijsheid die ieder mens in zich heeft”.

Wereldwijd is er een netwerk van SoulCollage®liefhebbers en facilitators. Het is leuk om ervaringen uit te wisselen en elkaars kaarten te bewonderen. Het is tevens een aparte ervaring om in groep met de kaarten te werken en het versterkt heel erg het groepsgevoel.

Voor wie ?

Iedereen die kan knippen en plakken kan kaarten maken. De drempel is heel laag en het grote voordeel is : je kan géén “verkeerde” kaart maken. Ik wil mij voornamelijk richten op mensen die willen werken aan hun persoonlijk groeiproces. Er zijn ook facilitators die zich richten op bedrijven, op kinderen , op therapeuten of op andere doelgroepen.

Concreet

Ik geef SoulCollage® zowel in individuele consult als in workshops. Workshops op verplaatsing : minimum 4 en maximum 12 deelnemers. Alles wat ik nodig heb is een aangepaste, sfeervolle ruimte (grote living) met voldoende tafels zodat iedereen ruimte heeft om te werken.

Prijzen

  • Individueel consult : 35 €/ uur (inclusief materiaal )
  • Workshops : 4 tot 12 deelnemers : 25 € /pp voor 3 uur of 30 € /pp voor 4u (inclusief materiaal)
  • Verenigingen : 150 € + BTW voor 3 u workshop (groepen max 12 deelnemers)
  • Verplaatsingskosten voor workshops op verplaatsing : 0.35€/km + BTW met een minimum van 25€

Betaling bij reservatie van de workshop. (Factuur mogelijk)
Nog méér informatie omtrent SoulCollage® kan je hier vinden: http://www.soulcollage.nl/

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
BE0878 803 469

Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents