Wie ik ben

 

Welkom op mijn website ….. mezelf even kort voorstellen.

Ik ben Annemieke . Ik ben sinds een 20-tal jaar op zoek binnen het Energetisch Werk waar mijn plekje eigenlijk is. In eerste instantie begonnen met basiscursussen shiatsu en voetreflexologie , gevolgd door tal van massagecursussen , een opleiding Gezondheidscoach, chakratherapie, klankschalen, kristallen en edelstenen, droomanalyse … Ik vond het allemaal heel boeiend maar bleef het gevoel houden van “dat is het toch nog niet echt” ….. tot ik bij SoulCollage® kwam ! Eindelijk het gevoel : hier wil ik nu echt mee verder ! In december 2014 maakte ik mijn eerste kaart en besliste vrijwel onmiddellijk om de training tot facillitator te volgen. SoulCollage® is een heel toegankelijke , eenvoudige manier om alle aspecten van jezelf letterlijk “in kaart” te brengen.

Sinds 2015 heb ik ook een eigen winkeltje “Zen-Yin” in Waregem . Hier vind je tal van unieke en zinvolle geschenken . Je kan natuurlijk ook altijd jezelf even verwennen of je leefomgeving wat aangenamer inrichten. Voel je vrij om eens binnen te springen !

Ik heet je alvast welkom .

Annemieke

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
BE0878 803 469

Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents