Wie ik ben

 

Welkom op mijn website ….. mezelf even kort voorstellen.

Ik ben Annemieke . Ik ben sinds een 15-tal jaar op zoek binnen het Energetisch Werk waar mijn plekje eigenlijk is. In eerste instantie begonnen met basiscursussen shiatsu en voetreflexologie , gevolgd door tal van massagecursussen , een opleiding Gezondheidscoach, chakratherapie, klankschalen, kristallen en edelstenen, droomanalyse … Ik vond het allemaal heel boeiend maar bleef het gevoel houden van “dat is het toch nog niet echt” ….. tot ik bij SoulCollage® kwam ! Eindelijk het gevoel : hier wil ik nu echt mee verder ! In december 2014 maakte ik mijn eerste kaart en besliste vrijwel onmiddellijk om de training tot facillitator te volgen. SoulCollage® is een heel toegankelijke , eenvoudige manier om alle aspecten van jezelf letterlijk “in kaart” te brengen.

Het is mijn droom om SoulCollage® bekendheid te geven . Je kan kennismaken met SoulCollage® via een workshop of je kan je ook een STARTpakket aanschaffen waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kan.

Daarnaast geef ik ook een aantal behandelingen gericht op relaxatie en sinds kort heb ik ook een eigen winkeltje “Zen-Yin” in Waregem . Hier vind je tal van unieke en zinvolle geschenken . Je kan natuurlijk ook altijd jezelf even verwennen of je leefomgeving wat aangenamer inrichten. Voel je vrij om eens binnen te springen !

Ik heet je alvast welkom .

Annemieke

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents