Workshop collagetechnieken / SoulCollage®

Het leuke aan werken met collagetechnieken is dat het een zeer toegankelijke en fijne manier is om tot rust te komen en tegelijkertijd helpt het je om meer balans en harmonie in jezelf en in je leven te brengen.
Het grote voordeel is dat iedereen , jong en oud , met collagetechnieken kan werken. Een tweede voordeel is dat het weinig of geen investering vraagt (een goede schaar en lijm, een blad papier of kaarten en wat oude tijdschriften of reclamefolders).

Doel :

  • Ontspannen, tot rust komen
  • Creatief bezig zijn
  • Je verstand uitschakelen (denken stil leggen) en je gevoel aanspreken
  • Jezelf beter leren kennen : zowel je kwaliteiten als je schaduwkanten
  • Op een ontspannen, creatieve en speelse manier evenwicht en balans in jezelf en in je leven creëren
  • Je onderbewuste opruimen , waardoor saboterende patronen verdwijnen uit je leven en je zelf je leven beter kan sturen.
  • Overvloed en harmonie creëren
  • Je kan geen “verkeerde” collage maken, al wat komt is goed. Geen prestatiedruk.

Werkwijze:
Je kan de techniek toepassen in je ééntje thuis , onder begeleiding individueel (consult) of in groep (workshop).
De mogelijkheden zijn legio .Je kan werken met grote bladen , waar je dan een aantal prenten samen brengt. Je kan werken in boek of schrift en een “creatief dagboek” maken. Of je kan kiezen om verschillende kaarten te maken rond bepaalde thema’s (SoulCollage®).

Binnen de collagetechnieken neemt SoulCollage® een toch wat aparte plaats in . Enerzijds omwille van het persoonlijke aspect en anderzijds omwille van zijn diepgaande werking.
Iedereen is bekend met kaartensystemen zoals Tarot kaarten of Lenormand kaarten. Bij het SoulCollage® proces gaan we onze eigen , unieke zielekaarten maken en in een volgende stap ook lezen en ze gebruiken als hulpmiddel in ons dagelijks leven.
In mijn winkel biedt ik startpakketten aan zowel voor SoulCollage® als voor“ Creatief dagboek”. Je kan ook het voordeelpakket kiezen waarbij je naast het startpakket ook 1 uur individuele begeleiding krijgt op het moment van jouw keuze. Er zijn al startpakketten vanaf 15,95 €.

Onze gegevens

Zen Yin
Henri Lebbestraat 130
8790 Waregem
BE0878 803 469

Tel: 0472 98 98 11
E-mail: info@zen-yin.be

OPENINGSUREN
Maandag & dinsdag behandelingen
Workshops na afspraak

Winkel
Maandag : enkel open na afspraak
Dinsdag tem vrijdag : 13u30 -18u30
Zaterdag : 9u tot 17u doorlopend
Zon – en feestdagen : gesloten

Nieuws

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Webdevelopment by Publivents